Їжа

Вуха з копійчаної консерви стане вишуканою: потрібен секретний інгредієнт

Вуха з копійчаної консерви стане вишуканою: потрібен секретний інгредієнт

Суп із рибних консервів готується набагато швидше за звичайну юшку. До того ж ця страва корисна і бюджетна. Хоча за смаком він зазвичай не такий наваристий і ароматний, це можна виправити. Якщо під час приготування додати один нестандартний продукт, рибний суп стане справді розкішним. Спробуйте і будете приємно здивовані результатом.

Смачний рибний суп – рецепт нашвидкуруч

Рибу можна брати будь-яку, але перед приготуванням краще її продегустувати. Якщо вона несмачна, то вся страва буде зіпсована. Особливо вишуканий присмак дає консервований лосось.

Інгредієнти:

  • картопля – 3 середні або 2 великі;
  • вода – 2 л;
  • рибна консерва – 1 банка;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • лавровий лист – 1 шт.;
  • соняшникова олія – 1 стол. л.;
  • плавлений сир – 200 г;
  • сіль, приправа, перець за смаком;
  • пучок петрушки та кропу.

Овочі потрібно почистити й помити, картоплю нарізати середнім кубиком, моркву – дрібним, а цибулю – подрібнити. На розігрітій сковороді з олією смажити спочатку моркву 1-2 хвилини, а потім цибулю ще 3 хвилини.

Воду довести до кипіння, висипати картоплю та лавровий листок. Варити 15 хвилин. Ви можете готувати рибний суп із консервів із рисом або іншою крупою, яку потрібно додати на цьому етапі.

Рибу нарізати великими шматочками. Рідину з банки можете не зливати, якщо любите насичений смак юшки. Щоб зробити найсмачніший суп із рибних консервів, дістаємо секретний інгредієнт – плавлений сирок. Натріть на дрібній тертці та додайте в каструлю разом із рибою та засмажкою. Варіть ще 10 хвилин.

Готову страву приправте на розсуд і залиште настоятися 10 хвилин під кришкою. Наприкінці посипте рибний суп із консервів рубаною зеленню.

Схожі публікації

Завантажити ще Loading...No more posts.