
І хоча рецепт приготування доволі простий, є нюанси, про які варто знати, щоб отримати ідеально круглі та міцні фрикадельки
Під час приготування фрикадельок часто трапляється ситуація, коли фарш просто розвалюється в процесі приготування. Ukr.Media розповідає, що варто додати під час приготування фрикадельок, щоб вони не розвалювалися.
Як зробити фрикадельки щільними?
І хоча рецепт приготування доволі простий, є нюанси, про які варто знати, щоб отримати ідеально круглі та міцні фрикадельки.
Більшість кулінарів розповідають, що потрібно додавати рис, яйце та гарно відбивати фарш. Проте є одна хитрість, яка допоможе приготувати ідеальні фрикадельки – додати у фарш картоплю.
Але перш за все картоплю потрібно потерти. Після такого трюку фарш не буде розвалюватися і стане набагато щільнішим. А картопля не тільки поліпшить якість фаршу, але й зробить смак більш насиченим.
А що стосується яєць, то їх краще уникати. Вони додадуть фаршу жорсткості та зроблять його несмачним.
Більше оригінальних страв у рубриці «Рецепти»













