Побут

Більше ніколи не розвалюватимуться: що треба додати у фарш для фрикадельок

Більше ніколи не розвалюватимуться: що треба додати у фарш для фрикадельок

І хоча рецепт приготування доволі простий, є нюанси, про які варто знати, щоб отримати ідеально круглі та міцні фрикадельки

Під час приготування фрикадельок часто трапляється ситуація, коли фарш просто розвалюється в процесі приготування. Ukr.Media розповідає, що варто додати під час приготування фрикадельок, щоб вони не розвалювалися.

Як зробити фрикадельки щільними?

І хоча рецепт приготування доволі простий, є нюанси, про які варто знати, щоб отримати ідеально круглі та міцні фрикадельки.

Більшість кулінарів розповідають, що потрібно додавати рис, яйце та гарно відбивати фарш. Проте є одна хитрість, яка допоможе приготувати ідеальні фрикадельки – додати у фарш картоплю.

Але перш за все картоплю потрібно потерти. Після такого трюку фарш не буде розвалюватися і стане набагато щільнішим. А картопля не тільки поліпшить якість фаршу, але й зробить смак більш насиченим.

А що стосується яєць, то їх краще уникати. Вони додадуть фаршу жорсткості та зроблять його несмачним.

Більше оригінальних страв у рубриці «Рецепти»

Схожі публікації

Завантажити ще Loading...No more posts.