
Цей спосіб підійде для цілозернової та плющеної вівсянки
Вівсянка – один із найзручніших та найкорисніших сніданків. Її готують швидко, вона поживна та може бути як солодкою, так і солоною стравою. Але навіть таку просту кашу можна зробити ще смачнішою. Simply Recipes розповідає, як швидко покращити смак вівсянки. І додавати жодних інгредієнтів не треба.
Як підсмажити вівсянку?
Цей спосіб підійде для цілозернової та плющеної вівсянки. Покладіть її на сковороду та смажте на середньо-сильному вогні. Вівсянку потрібно часто помішувати, поки вона місцями не стане золотистою, а ви не відчуєте горіхового аромату. Вам не потрібно додавати на сковорідку нічого іншого, наприклад, масло чи олію.
Пів склянки вівсянки потрібно готувати приблизно 5 хвилин. Щойно ви відчуєте підсмажений аромат, можете продовжити приготування вівсянки, як зазвичай.
Порівняно зі звичайною вівсянкою, підсмажена має більш горіховий смак та запах, а її смак чудово контрастує з підсолоджувачами, такими як цукор або сироп.
Більше оригінальних страв у рубриці «Рецепти»













