
Проте цей процес можна попередити, якщо під час замішування додати в тісто певні інгредієнти
Свіжоспечена випічка може дуже швидко черствіти, навіть якщо ви використали найкращі продукти. Проте цей процес можна попередити, якщо під час замішування додати в тісто певні інгредієнти. ТСН розповідає, що саме варто додати, щоб випічка довго не черствіла.
Що додати в тісто, щоб воно довго не черствіло
Щоб випічка залишалася тривалий час свіжою, досвідчені кулінари використовують пшеничне борошно лише вищого ґатунку, адже в ньому менше клейковини. А перед випіканням його гарно просіюють. Також багато хто з кулінарів додає в тісто мінеральну воду, що хлібні вироби черствіли повільніше.
Окрім цього, готова випічка довше залишається свіжою, якщо додати в тісто ложку рідкого меду. А оладки, млинці, пироги чи булочки менше черствітимуть, якщо в тісто додати трохи манки.
Пиріжки, пироги та будь-яка інша випічка після додавання картопляного чи кукурудзяного крохмалю вийдуть м’якими й повітряними, а також залишаться такими протягом кількох днів.
Більше оригінальних страв у рубриці «Рецепти»













