
Найчастіше котлети розпадаються через неправильне співвідношення інгредієнтів.
Однією з найпоширеніших проблем під час приготування печінкових котлет є їхня «нестійкість»: котлети не тримають форму або розвалюються на сковорідці. News24 розповідає, чому так відбувається.
Чому печінкові котлети розпадаються?
Найчастіше котлети розпадаються через неправильне співвідношення інгредієнтів. При приготуванні котлет з печінки використовують борошно, щоб «скріпити» фарш. І його не потрібно шкодувати. Проте і надлишок цього продукту негативно позначиться на страві.
Тому потрібно дотримуватися балансу. Щоб котлети не розвалювалися, на кілограм печінки варто додавати 1-2 столові ложки борошна. Також ви можете додати манку, щоб скріпити фарш.
Якщо ви додаєте до фаршу картоплю, то співвідношення повинно бути таким: одна середня картоплина на 400 грамів печінки.
Більше оригінальних страв у рубриці «Рецепти»










