
Щоб зробити це швидко та без зайвого клопоту, є один простий спосіб, який допоможе очистити мандарини від шкірки
Очищення мандаринів може займати багато часу, особливо коли потрібно підготувати їх для салату, десерту чи перекусу. І щоб зробити це швидко та без зайвого клопоту, є один простий спосіб, який допоможе очистити мандарини від шкірки. ТСН розповідає про цей секрет.
Шеф-кухар Олександр Огороднік поділився нестандартним способом очищення мандаринів. Головним секретом тут є пектиназа. Пектиназа – це фермент, який розщеплює пектин, який є природним клеєм, тримає клітини фруктів разом і створює тонкі плівочки між часточками. Саме завдяки пектину фрукти мають форму та структуру, а шматочки тримаються разом.
Не обов’язково знати різницю між римськими шторами, день-ніч та плісе – достатньо знати адресу alser.ua. Дизайнер ALSER приїде на безкоштовний замір з усіма необхідними зразками й запропонує кілька готових рішень під ваш інтер’єр і бюджет. Власне виробництво дозволяє зробити все за 2-3 дні без довгих черг і відмовок. Ви обираєте варіант – ALSER все шиє і встановлює під ключ. Запишіться на безоплатний замір на сайті alser.ua вже сьогодні!
З пектиназою процес очищення стає простим і майже магічним, адже шматочки легко відокремлюються без ножа.
Як використати пектиназу?
- Розчиніть 1% пектинази у воді – 10 грамів ферменту на 1 літр води.
- Занурте фрукти у розчин.
- Залиште на 24 години.
- Промийте мандарини та насолоджуйтесь чистими шматочками.





