Їжа

Легкий, соковитий і хрусткий: що додати в салат Коул Слоу

Легкий, соковитий і хрусткий: що додати в салат Коул Слоу

Весна принесла із собою не тільки тепло, а й велику кількість свіжих овочів. На тлі природи, що прокидається, хочеться включити у свій раціон побільше смачних салатів, щоб наситити організм вітамінами.

Салат зі свіжої капусти довгі роки є фаворитом у весняний час. Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніші курячі парові котлети, які чудово підійдуть до цієї страви.

Кулінарний блогер у TikTok Макс Макканн (Meals with Max) розповів, який секретний інгредієнт зробить ваш овочевий гарнір у рази смачнішим. За основу він пропонує взяти відомий салат Коул слоу, який готують із капусти та моркви.

Коул слоу – рецепт

За словами блогера, готується цей гарнір всього п’ять хвилин. Знадобиться всього дві миски і кілька продуктів. Секретний інгредієнт Макса – це мед, який він додає в заправку Коул слоу.

Для приготування беремо:

  • половину невеликого качана капусти;
  • дві морквини;
  • половину цибулини;
  • три ст.л. майонезу;
  • одну ст.л грецького йогурту;
  • половину ч.л. діжонської гірчиці;
  • сік лимона;
  • одну ч.л. меду;
  • сіль і перець.

Капусту дрібно наріжте, а моркву – натріть на тертці. Покладіть їх в одну миску. Дрібно нарізаємо цибулю і додаємо туди ж. Тепер готуємо соус.

В окремому посуді змішайте майонез, йогурт, діжонську гірчицю, трохи лимонного соку, сіль, перець і мед.

Вилийте заправку в миску з овочами і перемішайте, щоб соус повністю покрив їх. Салат із капусти – готовий. Якщо ви не плануєте одразу його подавати, а просто робите заготовку, то моркву варто відкласти окремо. Пізніше вона може пустити сік і її потрібно буде віджати від зайвої рідини.

Схожі публікації

Завантажити ще Loading...No more posts.