Їжа

Суп із вермішеллю та секретним інгредієнтом: що додати наприкінці готування

Суп із вермішеллю та секретним інгредієнтом: що додати наприкінці готування

Легкий і ароматний суп із вермішеллю – ідеальний варіант обіду для всієї родини. Така друга страва подобається майже всім. До того ж вона готується легко і з недорогих інгредієнтів. А рецепт можна доповнювати на свій смак.

Ми пропонуємо приготувати класичний суп із додаванням секретного інгредієнта. Він виходить таким смачним, що навіть вибагливі діти попросять добавку.

Суп курячий з вермішеллю

У суп можна додавати як частини птиці з кістками, так і філе. У першому випадку страва буде ароматнішою, але калорійнішою.

Інгредієнти:

  • курка – 400 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • картопля – 3 шт.;
  • вермішель – 50 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • соняшникова олія – 1 стол. л.;
  • лавровий лист – 1 шт.;
  • сіль, перець, спеції;
  • зелень за смаком.

Наріжте м’ясо порційними шматками і викладіть у каструлю з водою та лавровим листом. Закип’ятіть і через 5-10 хвилин варіння зніміть піну. Картоплю почистіть і наріжте кубиком, додайте в каструлю і варіть усе разом ще 15 хвилин.

Цибулю та моркву наріжте дрібними кубиками. Обсмажте з гарячою олією до м’якості (5-7 хвилин). Додати та варити ще 5 хвилин.

Секретним інгредієнтом у цьому рецепті є яйце. Збовтайте його до однорідності. Коли картопля вже буде готова, влийте яйця в каструлю тонким струменем, постійно помішуючи воду. Вийде легка яєчна “павутинка”.

Готовий курячий суп із вермішеллю приправте сіллю, перцем та улюбленими спеціями, додайте рубану зелень.

Суп із вермішеллю та секретним інгредієнтом: що додати наприкінці готування

Суп із фрикадельками та вермішеллю

Фрикадельки можна готувати з будь-якого фаршу, але час приготування відрізнятиметься – курячі варяться трохи швидше.

Інгредієнти:

  • фарш – 400 г;
  • вермішель – 50 г;
  • картопля – 3 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • соняшникова олія – 1 стол. л.;
  • сіль, перець, спеції за смаком;
  • пучок зелені.

Цибулю почистіть і наріжте дрібними кубиками. До фаршу додайте одну цибулину, а також сіль, спеції та яйце. Зліпіть фрикадельки і варіть 10-20 хвилин, залежно від виду м’яса.

Почистіть і наріжте кубиком картоплю, викладіть у каструлю разом з вермішеллю і варіть 10 хвилин.

Моркву натріть на тертці й замість із другою цибулиною посмажте до готовності, тобто приблизно 5 хвилин. Додайте в суп і варіть ще 5 хвилин. Доведіть суп із вермішеллю до смаку, додавши зелень, сіль і спеції. Перед подачею на стіл рекомендується настояти суп 15 хвилин під кришкою.

Схожі публікації

Завантажити ще Loading...No more posts.