Побут

Як легко очистити мандарини від шкірки та мембран: поради шеф-кухаря

Як легко очистити мандарини від шкірки та мембран: поради шеф-кухаря

Щоб зробити це швидко та без зайвого клопоту, є один простий спосіб, який допоможе очистити мандарини від шкірки

Очищення мандаринів може займати багато часу, особливо коли потрібно підготувати їх для салату, десерту чи перекусу. І щоб зробити це швидко та без зайвого клопоту, є один простий спосіб, який допоможе очистити мандарини від шкірки. ТСН розповідає про цей секрет.

Шеф-кухар Олександр Огороднік поділився нестандартним способом очищення мандаринів. Головним секретом тут є пектиназа. Пектиназа – це фермент, який розщеплює пектин, який є природним клеєм, тримає клітини фруктів разом і створює тонкі плівочки між часточками. Саме завдяки пектину фрукти мають форму та структуру, а шматочки тримаються разом.

Не обов’язково знати різницю між римськими шторами, день-ніч та плісе – достатньо знати адресу alser.ua. Дизайнер ALSER приїде на безкоштовний замір з усіма необхідними зразками й запропонує кілька готових рішень під ваш інтер’єр і бюджет. Власне виробництво дозволяє зробити все за 2-3 дні без довгих черг і відмовок. Ви обираєте варіант – ALSER все шиє і встановлює під ключ. Запишіться на безоплатний замір на сайті alser.ua вже сьогодні!

З пектиназою процес очищення стає простим і майже магічним, адже шматочки легко відокремлюються без ножа.

Як використати пектиназу?

  1. Розчиніть 1% пектинази у воді – 10 грамів ферменту на 1 літр води.
  2. Занурте фрукти у розчин.
  3. Залиште на 24 години.
  4. Промийте мандарини та насолоджуйтесь чистими шматочками.

Схожі публікації

Завантажити ще Loading...No more posts.