Побут

Якщо мити посуд так – жир відвалиться з тарілок сам по собі: метод “дві миски”

Якщо мити посуд так - жир відвалиться з тарілок сам по собі: метод "дві миски"

Миття посуду може бути медитативним заняттям, проте мало кому сподобається, коли процес надовго затягується. На щастя, існує простий прийом, який дає змогу не просто прискорити це все, а повністю змінює правила гри.

Як відмити брудні тарілки легко і просто – далі в матеріалі.

Як правильно мити посуд – незвичайний метод

Для цього вам знадобиться дві миски. В одній буде гаряча і мильна вода, а в другій – прохолодна і чиста.

У першу ємність занурюємо брудний посуд і залишаємо його там ненадовго. За цей час залишки їжі та жир розмокнуть, їх легко буде прибрати губкою.

Відмиваємо посуд у мильній воді й обполіскуємо в чистій. Це дасть змогу позбутися залишків піни та мийного засобу. Головне правило – обполіскувати завжди в чистій воді. Її потрібно міняти в міру необхідності.

Цей спосіб – один із найкращих варіантів, чим відмити застарілий жир із посуду швидко й ефективно. Він також дає змогу економити воду і скоротити витрати мийного засобу.

Замочування посуду в концентрованому мильному розчині краще працює, ніж струмінь проточної води і губка. Важливо не припуститися поширеної помилки. Так, не можна мити занадто жирний посуд без попереднього очищення. Потрібно прибрати все харчове сміття і жир.

Добре цей метод показав себе в парі з посудомийною машиною. Просто завантажте основну масу посуду в побутову техніку, а великі предмети, які не влізли туди, вимийте таким способом.

За допомогою прийому можна виключити етап, який забирає найбільше часу. Йдеться про багаторазове вмикання і вимикання води, щоб обполоснути кожну вилку або тарілку. Безперервний потік води є нерозумним з точки зору економії та розумного використання ресурсів.

Знадобиться трохи часу, щоб звикнути до іншого принципу миття посуду. Але в довгостроковій перспективі це заощадить час і воду. Формування такої корисної звички дасть змогу також значно скоротити розмір платіжок.

Схожі публікації

Завантажити ще Loading...No more posts.