Побут

Є лише два секрети смаку: як приготувати найніжніший омлет

Є лише два секрети смаку: як приготувати найніжніший омлет

Щоб страва вийшла м’якою та танула в роті, слід уникнути типових помилок та дотриматись двох секретів

Сніданок із повітряного омлету – справжня насолода. Щоб страва вийшла м’якою та танула в роті, слід уникнути типових помилок та дотриматись двох секретів. Glamour розповідає, як приготувати ніжний омлет.

Існує два секрети приготування омлету:

  1. Борошно. Його взагалі не потрібно додавати в омлет, щоб текстура була легкою.

  2. Вершки. Часто омлет роблять на молоці, але ви можете спробувати використати 10% вершки. Просто збийте 3 яйця, додайте по 1 столовій ложці вершків на яйце та додайте сіль та спеції.

Готуйте на маленькому вогні, не перевертаючи, але під кришкою, і ви отримаєте ніжний та пухкий омлет.

Більше оригінальних страв у рубриці «Рецепти»

Схожі публікації

Завантажити ще Loading...No more posts.