Побут

На початку чи в кінці: коли потрібно солити омлет для ідеального смаку

На початку чи в кінці: коли потрібно солити омлет для ідеального смаку

Сіль – один з важливих інгредієнтів, який може значною мірою вплинути на структуру та смак омлету

Сіль – один з важливих інгредієнтів, який може значною мірою вплинути на структуру та смак омлету. Zhenskiy розповідає, коли саме варто солити омлет.

Коли потрібно солити омлет?

Як зазначають досвідчені кулінари, додавати сіль у суміш яєць та молока до вливання на сковорідку це велика помилка. Річ у тім, що іноді сіль може призвести до порушення структури білка. І в результаті омлет стане менш смачним та ароматним, а сіль перестане підкреслювати всі переваги цієї страви.

Тому омлет краще посолити в самому кінці його приготування, а ще краще перед самою подачею на стіл.

Варто додати, що для яєчні діє те саме правило – використовувати сіль потрібно в той момент, коли страва вже готова.

Більше оригінальних страв у рубриці «Рецепти»

Схожі публікації

Завантажити ще Loading...No more posts.