
Сіль – один з важливих інгредієнтів, який може значною мірою вплинути на структуру та смак омлету
Сіль – один з важливих інгредієнтів, який може значною мірою вплинути на структуру та смак омлету. Zhenskiy розповідає, коли саме варто солити омлет.
Коли потрібно солити омлет?
Як зазначають досвідчені кулінари, додавати сіль у суміш яєць та молока до вливання на сковорідку – це велика помилка. Річ у тім, що іноді сіль може призвести до порушення структури білка. І в результаті омлет стане менш смачним та ароматним, а сіль перестане підкреслювати всі переваги цієї страви.
Тому омлет краще посолити в самому кінці його приготування, а ще краще перед самою подачею на стіл.
Варто додати, що для яєчні діє те саме правило – використовувати сіль потрібно в той момент, коли страва вже готова.
Більше оригінальних страв у рубриці «Рецепти»













