Побут

Не треба ні соди, ні розпушувача: як приготувати пухкий маковий бісквіт

Не треба ні соди, ні розпушувача: як приготувати пухкий маковий бісквіт

Приготування макового бісквіта без соди та розпушувача вимагає добре збитих яєць та уважного підходу

Приготування макового бісквіта без соди та розпушувача вимагає добре збитих яєць та уважного підходу. News24 розповідає, як приготувати маковий бісквіт.

Що вам знадобиться:

  • яйця – 6 шт.;
  • цукор – 120 г;
  • борошно – 6 ст.л.;
  • масло – 100 г;
  • мак – 100 г;
  • сіль – дрібка.

Покрокова інструкція:

  1. Спочатку розділіть яйця на білки та жовтки. Білки потрібно збити з дрібкою солі. Коли вони вже достатньо добре будуть збиті, порційно додайте цукор. Продовжуйте працювати міксером. Саме в цьому криється увесь секрет, адже якщо у вас вийде правильно та якісно збити білки, тоді соди чи розпушувача не буде потрібно.

  2. Далі потрібно додавати по одному жовтку до білкової маси. Весь цей час потрібно продовжувати збивати. І в останню чергу порційно введіть мак та борошно в масу.

  3. Форму для бісквіта вистеліть пергаментом. Вилийте тісто та поставте випікатись у духовку, яка розігріта до 180°C. Бісквіт випікатиметься 35-40 хвилин.

Більше оригінальних страв у рубриці «Рецепти»

Схожі публікації

Завантажити ще Loading...No more posts.