Оптова закупівля продуктів (Фото: freepik/freepik)
Купівля продуктів оптом — це не просто захоплення найбільшої коробки.
Зважаючи на те, що ціни на їжу постійно зростають, її покупка може здаватися проблемною. Коли ви купуєте продукти у великих кількостях, це може заощадити гроші, але зорієнтуватися, чим саме запастися, може бути важко. Нікому не потрібна гора несвіжих крекерів або полиця, повна їжі, яку неможливо з’їсти. Оптова закупівля потребує певного планування. Ось найкращі продукти для оптової покупки.
Банановий хліб і запечена вівсянка – це сніданок, який змушує вас із нетерпінням чекати на ранок.
Як зберігати: зерна, такі як овес і коричневий рис, слід зберігати в герметичних контейнерах у прохолодному сухому місці. Ви можете зберігати овес від 3 до 6 місяців, а коричневий рис від 6 до восьми місяців.
Цей вершковий суп з нотками броколі зігріє прохолодними осінніми вечорами.
Як зберігати: Заморожені фрукти можна зберігати в морозильній камері від 8 до 12 місяців.
Рецепт смаженої брюссельської капусти з горіхами та блакитним сиром
Це простий, але вишуканий низьковуглеводний осінньо-зимовий гарнір. Він ідеально доповнить ваші буденні вечері або стане яскравою стравою на святковому столі.
Як зберігати: Зберігати горіхи та насіння в коморі спокусливо, але варто покласти їх у холодильнику, щоб вони довше залишалися свіжими.
Цей простий салат з рисом, тунцем і кукурудзою чудово підійде як легка страва або корисний перекус.
Як зберігати: Зберігайте банки в прохолодному сухому місці.
Страви в одному посуді, як-от цей універсальний рецепт курячого стегна, капусти та ізраїльського кускусу, ідеально підходять для вечорів, коли ви хочете звести прибирання до мінімуму.
Спосіб зберігання: зберігайте протеїн у герметичному контейнері або подвійно загорніть у поліетилен, а потім у пакети для заморожування, видаливши якомога більше повітря. При правильному зберіганні заморожене м’ясо зберігає свою свіжість протягом 3−4 місяців.
Українська кулінарка та переможиця МастерШеф Ліза Глінська поділилася приготуванням відомої у світі закуски – хумусу. Але готує вона його із сочевиці.
Як зберігати: Зберігайте сушені боби та сочевицю в прохолодному, сухому, темному місці в герметичному контейнері з щільно закритою кришкою, як скляна банка, щоб запобігти впливу вологи, світла та кисню.